Elektronisk rolog i Nappedam Kajak

Fra sæson 2015 tilbydes medlemmerne elektronisk logsystem, hvor man kan logge kajakture i klubkajakker eller egne kajakker. 

Logsystemet hedder Roseddel.dk og det er besluttet at bruge 2015 til at vurdere om det skal være klubbens faste logsystem. Styrelsen anbefaler at alle bruger det elektroniske logsystem i stedet for "mappen med rosedler" som står i klubhuset.

Logsystemet er sat op således at alle medlemmer bruger den samme "login" fra klubhuset. Her er opstillet en ipad, som kan anvendes, og der ligger også en vejledning til hvordan du bruger logsystemet. 

Du finder link til logsystemet til højre.

Destinationer

Alle vores destinationer, som vi typisk ror til på klubaftner og andre kortere ture i Århus Bugten er oprettet. Herudover er der oprettet enkelte destinationer uden for Århus Bugten. Har du forslag tl andre destinationer, så kontakt Jesper Norup. Link til kort med destinationerne finder du også til højre ;-) 

Egen kajak

Alle klubbens kajakker er oprettet i systemet. Ønsker du også din egen kajak oprettet i logsystemet, så bedes du kontakte Michael Frandsen (se medlemliste). 

Login hjemmefra

Hvis du ønsker at logge ind på roseddel.dk hjemmefra eller f.eks. fra en mobiltelefon, så skal du bruge en personlig login til roseddel.dk . 
Denne login er DESVÆRRE IKKE den samme som til "Min Side". Du kan få oplyst din login og kode af Michael Frandsen eller sende IP adresse så login ikke er påkrævet for at oprette ny tur.

IP adresse kan findes ved her

Hvis du ønsker at rette en rotur efter den er lavet, så er det nødvendig at bruge din personlige login.

Destinationer

Kort med typiske destinationer som forefindes i rolog

Rolog system

Roseddel Nappedam Kajak

Vejledning

På linket herunder kan du finde en vejning i hvordan du skal bruge Roseddel.dk i Napedam Kajak.

Opret rolog

Afslut rolog